Home Nieuws Biografie Muziek Agenda Foto's Video's Gastenboek Media Fans Links Contact

Agenda

Op dit moment staan er geen dingen gepland.

Overzicht oude optredens

2015
30 augustusEvenementenplein in GENK. DisneyChannelZomertour 2015.
29 augustusDe Esplanade in Almere: DisneyChannelZomertour 2015.
22 augustusWťgimont in Soumagne: DisneyChannelZomertour 2015.
25 juliZeedijk van WESTENDE. DisneyChannelZomertour 2015.
12 juliGrote Markt van SINT NIKLAAS. DisneyChannelZomertour 2015.
1 juliGrote Markt van IEPER. DisneyChannelZomertour 2015.
27 meiGastoptreden tijdens de show: ''''Berlin in einem Zug!
 
2014
30 novemberNieuw Vennep: Tessa zal tijdens de kerstmarkt optreden in de Van Zantenhal in Nieuw Vennep,IJweg 1415.
29 novemberNieuw Vennep: Tessa zal tijdens de kerstmarkt optreden in de Van Zantenhal in Nieuw Vennep,IJweg 1415.
28 novemberNieuw Vennep: Tessa zal tijdens de kerstmarkt optreden in de Van Zantenhal in Nieuw Vennep,IJweg 1415.
25 oktoberZaterdag 25 oktober 2014 Tessa zal als soliste optreden tijdens het Herfstconcert Crescendo in Drachten.
15 septemberTessa zal als eerste Europeaan een One Woman solo show geven als ''Main Stage Star'' op het cruise schip de Disney Magic, tijdens de Trans-Atlantische cruise in september 2014, van Barcelona na de Caribbean.
23 juniRotterdam, Nieuwe Luxor: Tessa maakt zal deel uitmaken van de cast van de zesde editie ĎMusicals Gone Madí. Deze voorstelling te zien in het Nieuwe Luxor in Rotterdam. Meer informatie: hier.
22 juniRotterdam, Nieuwe Luxor: Tessa maakt zal deel uitmaken van de cast van de zesde editie ĎMusicals Gone Madí. Deze voorstelling te zien in het Nieuwe Luxor in Rotterdam. Meer informatie: hier.
24 meiTessa zal als eerste Europeaan een One Woman solo show geven als ''Main Stage Star'' op het cruise schip de Disney Magic, tijdens de Trans-Atlantische cruise in mei en september 2014.
19 aprilTessa zal met liveband optreden tijdens ''Ladies in Concert 2014'' in de Van Zantenhal in Nieuw Vennep samen met Miss Montreal en Belle Pťrez. Meer informatie is te vinden: hier
1 februariTessa zal een optreden verzorgen tijdens de uitzending 'All You Need Is Love'op RTL 4
 
2013
14 decemberSimpelveld: Tessa zal optreden tijdens de gala dinnershow in partycentrum ''The Hills''.
24 novemberNieuw Vennep: Tessa zal optreden tijdens Kerst- & Cadeaumarkt 2013 in de Van ZantenHal.
23 novemberNieuw Vennep: Tessa zal optreden tijdens Kerst- & Cadeaumarkt 2013 in de Van ZantenHal.
22 novemberNieuw Vennep: Tessa zal optreden tijdens Kerst- & Cadeaumarkt 2013 in de Van ZantenHal.
19 novemberHoofddorp: Tessa zal na de filmpremiŤre live de titelsong ĎTegen Beter weten iní performen, welke zij special voor gelijknamige film heeft ingezongen. Locatie: bioscoop CineMeerse te Hoofddorp, Raadhuisplein 12, Hoofddorp.
2 novemberDen Haag: Tessa zal tijdens het ''We are Den Hague Festival'' optreden. Locatie: Theater aan het Spui.
24 oktoberAmsterdam: Tessa zal samen met twee musical collegas optreden tijdens de boeklancering ''Musical 2.0'' bij Ron Gastrobar te Amsterdam.
5 oktoberSurhuisterveen (Friesland)Tessa zal optreden tijdens een PlayInn organiseert door SAMO Friesland en SAKO Friesland Keunstwurk op zaterdag 5 oktober 2013. Voor muzikanten hafabra van 25 jaar en ouder en voor koorzangers van 25 jaar en ouder, thema musical. De dag wordt ís avonds afgesloten met een concert door de deelnemers aan de play-inn/sing-inn, fanfare Joost Wiersma (A) o.l.v. Ido-Gerard Kempenaar en soliste Tessa Sunniva van Tol.
30 juliEpe: Tessa zal een dagdeel les geven tijdens een musicalkamp. Meer informatie volgt.
23 juliTessa zal een dagdeel les geven tijdens een musicalkamp. Meer informatie volgt.
7 juliUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
6 juliUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
4 juliUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
3 juliUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
2 juliUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
30 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
29 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
28 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
27 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
26 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
25 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
23 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
22 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
21 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
19 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
16 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
15 juniTessa is gast tijdens een musical concert in Duitsland en zal enkele solo nummers zingen. Binnenkort meer informatie!
14 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
13 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
12 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
9 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
8 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
7 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
6 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
5 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
2 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
1 juniUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
31 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
30 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
29 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
26 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
25 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
25 meiHaarlem: Tessa zal de expositie 'Een Zee vol Meerminnen' in het Tylinger museum in Haarlem inluiden met een openingslied!
24 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
23 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
20 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
19 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
18 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
17 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
16 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
12 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
11 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
10 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
9 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
5 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
4 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
3 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
2 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
1 meiUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
30 aprilAmsterdam: Tessa zal 30 april, Koninginnedag 2013 optreden op het Museumplein in Amsterdam. Het Museumplein wordt op 30 april omgetoverd tot Oranjeplein. Precieze tijstip van het optreden wordt later bekend gemaakt!
28 aprilUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
27 aprilUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
26 aprilUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
25 aprilUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
21 aprilUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
20 aprilUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
19 aprilUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
17 aprilUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
14 aprilUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
13 aprilUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
12 aprilUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
7 aprilUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
6 aprilUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
5 aprilUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
3 aprilUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
30 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
29 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
28 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
26 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
24 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
23 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
22 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
17 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
16 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
15 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
14 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
13 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
10 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
9 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
7 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
6 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
3 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
2 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
1 maartUtrecht: Tessa speelt van de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
28 februariUtrecht: Tessa speelt in februari ALLE! voorstellingen de hoofdrol ''Ariel'' in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
31 januariUtrecht: Tessa speelt van 4-9 t/m 31-1-2013 de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
 
2012
31 decemberUtrecht: Tessa speelt van 4-9 t/m 31-12 de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
10 decemberRTL 4: Tessa zal live te gast zijn in het programma 'Koffietijd' van RTL 4
30 novemberUtrecht: Tessa speelt van 4-9 t/m 30-11 de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
1 novemberUtrecht: Tessa speelt van 4-9 t/m 30-11 de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
28 oktoberLive RTL4: Zondag, 28-10 zal Tessa te gast zijn bij Life4You op RTL 4 vanaf 17.25 uur! Zij is gast aan tafel bij Carlo en Irene en ook zal ze het nummer 'Daar ligt mijn hart' gaan zingen.
1 oktoberUtrecht: Tessa speelt van 4-9 t/m 30-11 de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
9 septemberRTL4 Life4 you: Tessa zal te zien zijn bij Rtl4 in de uitzending van Life4you. Heb je de uitzending gemist, bekijk het: hier
6 septemberRadio M Utrecht: Tessa is live te gast bij Radio M Utrecht
5 septemberUtrecht Tessa speelt van 5-9 t/m 30-11-2012 de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
26 augustusAmsterdam: Tijdens de sing-al- long, de traditionele afsluiting van de Uitmarkt, ook live te volgen op op TV Ned.1, zal Tessa naast Simone Kleinsma, Willemijn Verkaik e.a. een optreden verzorgen!
25 augustusEindhoven: Tessa speelt van 15-8 t/m 25-8 de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
15 augustusEindhoven: Tessa speelt van 15-8 t/m 25-8 de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
12 augustusAmsterdam: Tessa speelt van 25-7 t/m 12-8 de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
25 juliAmsterdam: Tessa speelt van 25-7 t/m 12-8 de hoofdrol AriŽl in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
22 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
22 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
21 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
21 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
20 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
19 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
18 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
18 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
15 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
15 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
14 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
14 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
13 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
12 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
11 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
11 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
8 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
8 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
7 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
7 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
6 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
5 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
4 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
4 juliDen Haag: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
2 juliRadio West: Tessa zal live gast zijn bij RTV West, ook te volgen op TV West! Het programma heet''Debby en haar mannen''. Meer informatie hier: hier
1 juliRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. www.musicals.nl.
1 juliRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. www.musicals.nl.
30 juniRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. www.musicals.nl.
30 juniRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. www.musicals.nl.
29 juniRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. www.musicals.nl.
28 juniRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. www.musicals.nl.
27 juniRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. www.musicals.nl.
24 juniRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende.
24 juniRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende.
24 juniRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende.
23 juniRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende.
23 juniRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. www.musicals.nl.
22 juniRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende.
21 juniRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende.
20 juniRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende.
20 juniRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende.
17 juniRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
17 juniRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende.
16 juniRotterdam: Op 16 juni 2012 beleeft de musical ''Little Mermaid'' met Tessa in de hoofdrol zijn internationale premiŤre in het Nieuwe Luxor en is daarna te zien in de grotere theaters van Nederland. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
14 juniRotterdam: Tessa als AriŽl, hoofdrol in de Disney musical The Little Mermaid. Deze musical wordt geproduceerd door Joop van den Ende. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
10 juniBreda: The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
10 juniBreda: The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
9 juniBreda: The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
9 juniBreda: The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
8 juniBreda: The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
7 juniBreda: The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
6 juniBreda: The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
6 juniBreda: The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
3 juniBreda: The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
3 juniBreda: The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
2 juniBreda: The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
1 juniBreda: The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
31 meiBreda: The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
27 meiHeerlen: Parkstad Theater Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
27 meiHeerlen: Parkstad Theater Disney Musical The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
26 meiHeerlen: Parkstad Theater Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
26 meiHeerlen: Parkstad Theater Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
25 meiHeerlen: Parkstad Theater Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
24 meiHeerlen: Parkstad Theater Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
23 meiHeerlen: Parkstad Theater Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
23 meiHeerlen: Parkstad Theater Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
20 meiHeerlen: Parkstad Theater Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
20 meiHeerlen: Parkstad Theater Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
19 meiHeerlen: Parkstad Theater Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
19 meiHeerlen: Parkstad Theater Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
18 meiHeerlen: Parkstad Theater Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
17 meiHeerlen: Parkstad Theater Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
17 meiHeerlen: Parkstad Theater Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
16 meiHeerlen: Parkstad Theater Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
13 meiGroningen: Martiniplaza, Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
13 meiGroningen: Martiniplaza, Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
12 meiGroningen: Martiniplaza, Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Extra feestelijke voorstelling! Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
11 meiGroningen: Martiniplaza, Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
10 meiGroningen: Martiniplaza, Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
9 meiGroningen: Martiniplaza, Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
8 meiGroningen: Martiniplaza, Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
6 meiGroningen: Martiniplaza, Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
5 meiGroningen: Martiniplaza, Disney The Little Mermaid Musical met Tessa als AriŽl. Meer informatie is te vinden op www.musicals.nl.
25 maartTV RTL4: Tessa zal tijdens de uitzending van Life4you in een reportage te zien zijn, samen met Tommy Christiaan. Zij gaan 'Diep in de zee'.
 
2011
30 novemberTV uitzending RTL 8: Tessa was gast bij het Tv programma ''Telekids''. Vandaag de uitzending om 6:30 uur op RTL 8.
29 novemberTV uitzending RTL 8: Tessa was gast bij het Tv programma ''Telekids''. Vandaag de uitzending om 15:55 uur op RTL 8.
18 oktoberKaatsheuvel Efteling: TV opnames voor Telekids
2 oktoberLeiden: Tessa zal met liveband optreden tijdens de 3 oktober feesten in Leiden. Locatie: Podium Steenstraat Leiden
2 oktoberLeiden: Tessa zal 2 oktober vanaf 15:00 uur tijdens de 3 oktober feesten in Leiden interviews doen voor de plaatselijke TV zender. Locatie: Podium Steenstraat Leiden
1 oktoberGouda: Optreden van Tessa, meer informatie volgt.
3 septemberLeiden: Tessa zal aanwezig zijn op het Plein Festival in Leiden. Zij zal tijdens het festival de interviews doen voor de plaatselijke TV zender. Locatie: Op de Garenmarkt in Leiden
2 juliGroningen: Tessa zal optreden op het buitenpodium in Groningen, Waagplein 1.
18 juniZeewolde: Tessa zal voor de Stichting OPKIKKER optreden tijdens de Super Opkikkerdag in Center Parcs Eemhof in Zeewolde.
17 juniVolendam: Tessa is gast en mede presentator in het radio Programma: PatrickEnzo Waar: Lokale Omroep Volendam-Edam (RTV L.O.V.E) www.rtvlove.nl
4 juniHellendoorn: Optreden van Tessa en vele andere artiesten met live band tijdens Friends in Concert for YUYAQ. Locatie de Lataarn. Entree Ä15.00.
3 juniVlaardingen:Tessa zal optreden in Vlaardingen. Locatie: Winkelcentrum de Loper.
3 juniBuitenkaag: Tessa zal een optreden verzorgen in het Restaurant Kaagzicht aan de Buitenkaag. Deze avond wordt o.a.een veiling gehouden en de opbrengst komt geheel ten goede aan DOE EEN WENS STICHTING NEDERLAND.
2 juniLeiden: Tessa zal aanwezig zijn op het Hutspop festival in Leiden. Zij zal tijdens het festival de interviews doen voor de plaatselijke TV zender. Locatie:Beestenmarkt
21 meiHoogvliet: Tessa zal optreden tidens het evenement'SamenLoop voor Hoop Hoogvliet'voor KWF Kankerbestrijding. Locatie: voetbalvereniging Rijnmond, Hoogvliet Sport aan de Botreep 21, 3192 PC Hoogvliet
10 aprilWassenaar: Optreden tijdens feest (besloten)
22 februariLive op RTL 4: Tessa zal samen met Rev'n Ros te gast zijn bij het RTL programma 'Koffietijd'.
16 februariHilversum: TV opnames
2 februariTV uitzending: Tessa zal als gast te zien zijn tijdens de uitzending van TELEKIDS
17 januariBob's Party Palace - Uitgeest: Optreden tijdens Geels Nieuwjaarsparty 2011
15 januariZeewolde: Tessa zal voor de Stichting OPKIKKER optreden tijdens de Super Opkikkerdag.
12 januariHilversum: TV opnames
7 januariEfteling: TV opnames
 
2010
21 decemberEfteling: TV opnames
19 decemberRozenburg :Tessa zal optreden op de ijsbaan
19 decemberVlaardingen: Tessa zal 2 keer 20 minuten optreden tijdens ''''Muzikaal Onthaal Kerstspecial'''' in het Valkenhof Theater
18 decemberRotterdam: Optreden van Tessa op de Kerstmarkt in Rotterdam Charlois ,Winkelcentrum Plein 1953
18 decemberBrunssum: Optreden van Tessa in Discotheek Zathura tijdens de Mega Kids Party Ė X-Mas Edition ,Prins Hendriklaan 114-116.
17 decemberMaarssen: Optreden Tessa in het Pim Jacobs Theater.(besloten)
5 decemberHilversum : Life 4 U. Meer informatie volgt.
4 decemberDeventer: Optreden bij het Glazen Pietenkasteel
28 novemberTV Ned.3: Tessa is gast in de uitzending van de ''Kids Top 20''
27 novemberAmsterdam: Op 27 november komt Tessa samen met Rev''n Ros om 13.00 uur weer naar de grootste schoen op het Beursplein in Amsterdam. Zij gaat een uurtje samen met Rev''n Ros helpen schoenen te pimpen. Om ca. 14:00 uur gaan Tessa en ''Rev''n Ros voor de allereerste keer live voor een groot publiek hun nieuwe single íNummer 1ízingen, die zij aan Kinderhulp schenken. Kom vooral kijken!
27 novemberTV NED.3: Tessa is gast in de uitzending van de 'Kids Top 20'
23 novemberVolendam: TV opnames
20 novemberRijnsburg : optreden Tessa VEILING FLORA HOLLAND met o.a. Nick&Simon en George Baker. Locatie: Laan van Verhof 3, Flora Holland Rijnsburg . Tickets: Rabobank │ Toerkoop Reisburo Jansen De Katwijkse Apotheek │ Bottelier │ www.lionsrijnsburg.nl
20 novemberCulemborg: Tessa zal samen met Rev''n Ros optreden tijdens het ''Grote Sint Spektakel'' in Crystal Venue ,Beesdseweg 1a.
17 novemberAmsterdam: Optreden op het Beursplein met Rev''n Ros. Nationaal Fonds Kinderhulp en Converse zetten dit jaar de grootste schoen ter wereld. Met een grote replica van een originele Converse Chuck Taylor All Star wil Kinderhulp een nieuw Guinness World Record vestigen. De recordpoging is op woensdag op het Beursplein in Amsterdam. Om ca.15 uur zijn Tessa en Rev ín Ros ook van de partij om te helpen de sneaker te pimpen en voor een optreden.
13 novemberOostvoorne:Optreden van Tessa in het Zwembad de Meander in Oostvoorne. Adres: Vlinderslag 1t/m 5
10 novemberLimburg: Tessa is gast bij TV Limburg
27 oktoberZwolle: Optreden tijdens ''''''''LEGOWORLD''''''''
27 oktoberTV uitzending RTL 8:Tessa is gast tijdens de uitzending 'De Schatkamer'op RTL 8,RTL Telekids.
26 oktoberZwolle: Optreden tijdens ''''LEGOWORLD''''
26 oktoberKatwijk: TV opnames voor RTV Katwijk
25 oktoberZwolle: Optreden tijdens ''''LEGOWORLD''''
24 oktoberZwolle: Optreden tijdens ''''LEGOWORLD''''
23 oktoberZwolle: Optreden tijdens ''''LEGOWORLD''''
22 oktoberZwolle: Optreden tijdens ''''LEGOWORLD''''
21 oktoberZwolle: Optreden tijdens ''''LEGOWORLD''''
20 oktoberZwolle: Optreden tijdens ''''LEGOWORLD'''' 2010. Meer informatie: hier
14 oktoberEfteling: TV opnames
8 oktoberDoetinchem: Tessa is live te gast bij radio station Optimaal FM. Luister live mee: hier
5 oktoberKatwijk: Tessa zal een optreden verzorgen en een TV interview geven in het programma ''Melange Locale'' van RTV Katwijk.
1 oktoberEfteling: TV opnames
11 septemberDuinrell: Optreden tijdens ''Scout it out'' voor Scouting Regio Hollands Midden in Duinrell.
11 septemberHoogvliet: Tessa zal een optreden verzorgen tijdens de ''Mega Kidsparty - Briljant Edition'' in het MFC Boomgaardshoek te Hoogvliet,Akkerwinde. Zaal open: 18:30 Aanvang 19:00 - 23:00 Gratis voor het hele gezin!
29 augustusMediapark Hilversum: Optreden in het in Beeld en Geluid Museum Meer informatie: hier
28 augustusMediapark Hilversum: Optreden in het in Beeld en Geluid Museum Meer informatie: hier
7 augustusHoek van Holland : Tessa zal optreden op het Brinkplein
5 augustusOosterhout: Tessa zal een work shop verzorgen tijdens een musical camp
19 juli''s-Gravenzande :Tessa zal een work shop verzorgen tijdens een musical camp
2 juliRotterdam: Tessa zal optreden tijdens de TOUR DE FRANCE FESTIVITEITEN. Podium bij de Vaanweide . Meer informatie hier: hier
24 juniHoofddorp: Optreden Tessa op het Festivalterrein van Concours Hippique in het Haarlemmermeerse Bos tijdens de ''Concours Business Borrel'' in de VIP tent.
18 juniHilversum: Tessa is gast bij 101.TV de digitale zender van BNN (te ontvangen op de decorder) tijdens een gezellige talkshow genaamd ''''Egotrip''''. In Egotrip kunnen fans en kijkers online inloggen en onder de uitzending vragen stellen aan Tessa. Het programma kan online gevolgd worden op: www.101.tv/egotrip
5 juniHilversum: Tessa is speciale gast bij V-radio tijdens ''Enjoy Your Weekend ''van Marcel van Dorssen. Meer informatie: hier
2 juniAmsterdam: Tessa zal optreden in 'De IndustriŽle Club' in Amsterdam .Dit evenement wordt organiseert voor de hulpverleners en kinderen , die 4 mei tijdens de dodenherdenking op de Dam in Amsterdam gewond zijn geraakt.
30 meiVlaardingen: Optreden tijdens Cd presentatie van Rita de Jong in het Valkenhof Theater
29 meiNieuwveen: Optreden tijdens feest (besloten)
29 meiMontfoort: Optreden (besloten)
22 meiTV Ned.3: Zaterdag 22 mei is Tessa speciale gast tijdens de TV uitzending ĎKaraoke Kidsí van de Tros. Ned.3 om 15.00 uur. Meer informatie hier: hier
16 meiTV Ned.3: Zondag 16 mei is Tessa speciale gast tijdens de TV uitzending ĎKaraoke Kidsí van de Tros. Ned.3 om 8.15 uur. Meer informatie hier: hier
29 aprilHoofddorp: Tessa zal in het raadhuis het Wilhelmus zingen tijdens de lintjesregen in 2010.
22 aprilTV opnames
9 aprilBerlikum: Optreden tijdens single releaseparty Die Twa .Locatie: SANS SOUCI Hemmemaplein 5
9 aprilRhenen: Optreden in de ''Bollee'
26 maartHoofddorp: Optreden in DISCOTHEEK CHALLENGE (besloten)
13 maartRadio Companie:Tessa zal een interview geven bij Radio Companie
10 maartRadio Helmond:Radio interview van Tessa bij Hitz 4 Kidz
4 maartTV opnames
27 februariRadio: Tessa heeft een interview bij radio Radio RTV Midden Brabant
19 februariTV uitzending:Tessa is gast in de uitzending Thuis bij Sterren.nl : hier
13 februariHoofddorp: Hotel de Beurs optreden tijdens Kindercarnaval
11 februariRadio Capelle: Tessa zal een interview geven bij Radio Capelle hier
10 februariHilversum:TV opnames bij de TROS
10 februariLive op de radio: Interview bij www.rtvmeppel.nl
6 februariTV: Tessa zal gast zijn bij het TV programma Super Nick dat zaterdag ochtend live wordt uitgezonden op Nickelodeon hier
5 februariHoofddorp: Release party Lipstick.
24 januariTV Ned.3: Tessa is gast in de uitzending van de Kids Top 20 op Ned.3 . Zij heeft in de uitzending een interview en tijdens haar optreden zal Tessa de eerste keer haar nieuwe single Lipstick zingen
23 januariTV Ned.3: Tessa is gast in de uitzending van de Kids Top 20 op Ned.3 . Zij heeft in de uitzending een interview en tijdens haar optreden zal Tessa de eerste keer haar nieuwe single Lipstick zingen
19 januariTV opnames voor de Kids top 20
18 januariUitgeest: Tessa zal optreden tijdens de Geels Nieuwjaarsparty in Bobs Uitgeest
 
2009
27 decemberHilversum: Tessa zal aan het prominenten belteam deelnemen,tijdens de live uitzending van ĎKinderen Dansen op het IJs 2009í ten bate van het Nelson Mandela Kinderfonds. Uitzending live op SBS 6
17 decemberHaarlem: Tessa zal optreden voor het Glazenstudentenhuis .Dit zal plaats vinden voor ingang van hoogeschool INHolland Haarlem. Het is voor het goede doel! Kom dus ook gezellig naar het optreden en doneer voor het Rode Kruis.
12 decemberHoofddorp: optreden op het Genderenplein Winkelcentrum Floriande
12 decemberVijfhuizen : optreden STELLINGHOF Liniewal 4
18 oktoberTV Ned.3 :Zondag 18 oktober is Tessa speciale gast tijdens de TV uitzending ĎKaraoke Kidsí van de Tros. Ned.3 om 8.15/30 uur. Uitzending gemist? Kijk hier: hier
14 oktoberOslo/Norwegen: Tessa zal in Oslo 2 nieuwe nummers op gaan nemen
13 oktoberOslo/Norwegen: Tessa zal in Oslo 2 nieuwe nummers op gaan nemen
12 oktoberOslo/Norwegen: Tessa zal in Oslo 2 nieuwe nummers op gaan nemen
5 oktoberHongarije
4 oktoberHongarije: Optreden in Hongarije.Tessa zal samen met en 40 koppige delegatie uit het Haarlemmermeer en de burgermeester naar Hongarije reizen .Zij is van de gemeente gevraagd in HůdmezővŠsŠrhely de zusterstad, op 4 oktober voor de jeugd een groot popconcert te geven.
3 oktoberHongarije: Optreden in Hongarije
2 oktoberHongarije: Optreden in Hongarije
30 septemberHongarije:reis naar Hongarije
18 septemberVeenendaal:Optreden in Veenendaal ''Lampengietersweek'',Feesttent Kerkewijk 1
11 septemberWalibi World : Tessa zal een kort optreden en een meet&greet verzorgen op 11 september in attractiepark Walibi World. Er wordt deze dag de wereldrecordpoging rolstoeldansen, ''''Dansen op Wielen 2009'''' met 250 langdurig zieke en lichamelijk gehandicapte kinderen gehouden. Meer informatie hier: hier
5 septemberHarmelen: Optreden tijdens de SEPTEMBERMARKT(NAAST KLOOSTERHOEVE)
30 augustusEgmond aan Zee: Tessa zal optreden tijdens het Pompplein-festival in Egmond aan Zee,Voorstraat 150-154.
29 augustusAbbenes:optreden tijdens de feestelijke opening van het Multifunctioneel Terrein (MFT-Terrein) aan de Van Voorstlaan in Abbenes.
29 augustusRotterdam: Optreden tijdens `muziekfestivalī in het winkelcentrum Zuidplein.
29 augustusBreskens: JACHTCLUB (FEESTTENT) BRESKENS Oosthavendam 1
15 augustusWassenaar :Tessa is gast bij Midvliet FM uitgezonden vanaf Strandhuys De Gouden Bal.Zij zal ook live gaan zingen. Meer informatie hier: hier
8 augustusKatwijk: Tessa zal optreden bij het Noordzee zomerfestival in Katwijk tidens de tropical avond.
26 juliTessa zal in Spanje met een van haar producers aan een paar songs voor haar album werken.
11 juliRhenen : Tessa zal optreden tijdens de Rijnweek in Rhenen
4 juliGennep: Optreden in Gennep tijdens de TotallyFit Kidz , Summertime festival op de Markt ( voor stadhuis) Gennep ( Noord Limburg) Entree: Gratis
28 juniAmersfoort: Tessa zal naast Jim, eliZe, Fouradi, Lisa, Amy & Shelley e.a. optreden tijdens het Gifts 4 Kids concert van 28 juni a.s. dat zal plaatsvinden in theater De Flint in Amersfoort.Dit benefietconcert wordt georganiseerd voor weeskinderen.Meer informatie volgdt.
7 juniGeleen: Optreden tijdens KiDz PaRtY! 2009 in de De Hanenhof. Entree 14,50 per kaartje! (kaarten verkrijgbaar via www.domi-j.nl en bij de Primera winkels!)
30 meiRijswijk: Tessa zal optreden op de Darling Market Rijswijk,Plaspoelpolder, Volmerlaan 12 .Gratis entree!
22 meiZandvoort:Tessa zal optreden tijdens het Kika Artiestengala www.kika-zandvoort.nl
15 meiRadio Stay CoolFM: 15 mei zal Tessa om ca. 20.30 uur een radio interview geven bij Radio Stay CoolFM http://www.staycoolfm.nl/
14 meiTMF Radio: Tessa zal een interview geven bij TMF radio
2 meiBergen op Zoom: Instore bij de Music Store Bergen op Zoom
2 meiVlissingen: Instorebij de Music Store Vlissingen
30 aprilApeldoorn: Optreden op het grote podium.
26 april Waalwijk : Instore om 14.30 uur in de Music Store Waalwijk, Stationsstraat 9
25 aprilBadhoevedorp: Tessa treed op tijdens de opening van het jongerencentrum 'Rijstvogelstraat' in Badhoevedorp.
23 aprilLandgraaf: Instore bij de Music Store Landgraaf
18 aprilRadio TotallyKidzradio: Tessa is gast in de live uitzending van TotallyKidzradio in Den Haag.
12 aprilTV Ned.3: Tessa is gast in het Tv programma 'Kids Top 20'
11 aprilNijkerkerveen:Optreden Partycentrum Starlight in Nijkerkerveen
11 aprilTV Ned.3: Tessa is gast in het Tv programma 'Kids Top 20'
5 aprilHilversum: Tessa is gast bij V-radio en zal live gaan zingen.
5 aprilHeemstede: optreden op het Oude Slot in Heemstede (besloten)
28 maartLisse/Hillegom: Optreden in de "Nachtegaal" met 2 danseressen tijdens ''The Night of the Golden Classics'': http://www.bollenstreek.tv
23 maartMeeradio:Maandag 23-3 heeft Tessa om 20.15 een radio interview bij Meeradio: http://www.meerradio.nl
21 maartRadio Peelstar FM: Zondag 21-3 om 14.15 uur heeft Tessa een radio interview bij Vlokproducties: http://www.vlokproducties.com/
21 maartTV Ned.3: Tessa zal te zien zijn in de uitzending ''Kies je Ster''
15 maartNed.3: Tessa zal te zien zijn in de uitzending ''Kies je Ster'' Hier kun je de uitzending terug kijken:
15 maartRadio Meerlive:Tessa zal een interview geven op Radio Meerlive via de telefoon. Hier kun je de uitzending terug luisteren
30 januariCapelle aan den IJssel: Benefiet optreden voor ''OneMen'' Locatie:http://www.hooghewater.nl/
24 januariRosmalen:Besloten
 
2008
27 decemberHilversum: Tessa zal aan het prominenten belteam delnemen,tijdens de live uitzending van ĎKinderen Dansen op het IJs 2008í ten bate van het Nelson Mandela Kinderfonds. Uitzending live op SBS 6
19 decemberOptreden tijdens galafeest van dansschool ''Marcella van Altena''.
13 decemberMaastricht: optreden tijdens het GROTE KERSTFEEST in de MECC, Maastricht Meer informatie: www.hetgrotekerstfeest.nl
7 decemberHoofddorp: Tessa is gast tijdens het radio programma van radio Meerlive http://www.meerradio.nl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
6 decemberZandvoort: Zaterdag is Tessa te horen op radio Zandvoort http://www.zfmzandvoort.nl/2007/ om ca.20.30 uur
15 novemberWaalwijk: Tessa is te gast bij de radio zender RTV Midden Brabant,in de Weekendshow van 17.00 tot 19.00 uur. Presentatie: Kaj Melsen en Micha de Groot. Meer informatie : www.rtvmiddenbrabant.nl
8 novemberNieuw Vennep: Optreden tijdens feest (besloten)
27 oktoberLanzarote:Tessa zal wederom meerdere dagen werken met een top producer om nog meer songs op te nemen
26 oktoberLanzarote:Tessa zal wederom meerdere dagen werken met een top producer om nog meer songs op te nemen
25 oktoberLanzarote:Tessa zal wederom meerdere dagen werken met een top producer om nog meer songs op te nemen
11 oktoberLissebroek: Optreden 11 oktober in Lissebroek (besloten)
4 oktoberOude Wetering: Optreden in Het Farm meer informatie:www.hetfarm.nl
28 septemberNieuwveen:studio opnames
27 septemberNieuwveen: Tessa zal wederom twee dagen met een van de topproducers uit Denemarken de studio induiken om nog meer nummers op te nemen en ook haar kerstnummers in te zingen.
26 septemberRotterdam: Tessa zal tijdens de talentenjacht in de Zuidwijk Rotterdam in de jury zitten en ook een gastoptreden verzorgen. De locatie is een grote circustent op het Slingeplein tegenover Wijktheater de Larenkamp aan de Slinge. Entree gratis.
20 septemberBeverwijk: optreden besloten
15 septemberRotterdam: TV opnames bij RNN 7 voor het programma RNN vandaag. Meer informatie: www.rnn7.nl
13 septemberNijkerk :Tessa gaat optreden tijdens het N Kidz festival.Zij zal aanwezig zijn bij de openingsuitzending,live vanuit de haven van Nijkerk, in het íN Kidzí programma geproduceerd door de omroep Nijkerk.
30 augustusWarmond : Optreden van Tessa (besloten)
30 augustusHeemstede:optreden op Landgoed Groenendaal ( besloten)
22 augustusAbbenes: optreden tijdens de dorps barbecue
21 augustusNoordwijk: Optreden tijdens feest
17 augustusHoofddorp: Optreden tijdens ''''''''Meerlive Festival''''''''. Meer informatie op: www.meerlive.nl
16 augustusBurgerveen optreden tijdens feest
15 augustusZwolle: optreden tijdens Stratenfestival, podium ter Pelkwijkpark Organisatie www.starfactory.nl
6 juliRijpwetering: Tessa zal optreden tijdens het Nederlands Kampioenschap Sprietlopen in Rijpwetering.Meer informatie op www.sprietlopen.nl
5 juliWalibi World: Tessa zal 28 juni 2008 optreden in Walibi World bij de actieíRollerpark Coaster Challengeí. Hierbij zullen 8 achtbaanhelden 100 keer doordraaien en strijden voor KIKA. Meer informatie: http://www.rollerpark.nl Wil je kans maken op een Meet&Greet met Tessa of een rit in de achtbaan samen met haar, klik dan hier: donatieforumulier
27 juniRotterdam: Clip opname voor de film over het ''Adamshuis'' op de Popacademie
17 juniZeewolde: Tessa zal naast Djumbo en Jeroen van der Boom optreden in Center Parcs Zeewolde ,voor de Stichting Opkikker (besloten)
7 juniHillegom: optreden van Tessa met 4 danseressen op het Henri Dunantplein
6 juniSliedrecht: Optreden tijdens het Baggerfestival . Meer informatie op: www.baggerfestival.nl
22 meiHoofddorp: Promo optreden voor sponsoren van ''Meer Live''
17 meiDen Haag Centrum: Tessa is gast bij TotallyKidzRadio.
14 meiAmsterdam: Tessa doet samen met Liza Sips ,Marielle Bastiaansen,Levi van Kempen e.a. mee met een show voor PimpedbyRoos . Locatie:Hotel The Grand in Amsterdam
12 meiHoofddorp: Tessa treed op tijdens het Hanni Hair Creations Zaalvoetbaltoernooi in het ''''Spectrum''''Assenburg 1 > > Supporting War Child & Kika. Ook Yes-r ,Fouradi,Tessa en andere bekende artiesten geven een optreden. KAARTVERKOOP HANNI HAIR CREATIONS TEL 06 29 45 32 65
3 meiHaarlem: Zaterdag 3 mei zal Tessa in de jury zitten bij de voorrondes van de Kunstbende Noord -Holland
30 aprilLisse: optreden tijdens oranje feesten
30 aprilCuijk: optreden tijdens oranje feesten http://www.oranjecomitecuijk.nl/
21 maartZandvoort: Optreden tijdens het Kikagala in Centerparcs Zandvoort 18.00 uur tot 23.00 uur
15 maartDordrecht: Gastoptreden bij de Cd presentatie tbv de stichting Roparun Mercure Hotel Dordrecht, Entreeprijs 10 Euro bestellen: www.4charity.nl Vanaf 18.00 uur
5 maartHoofddorp: Optreden in het raadhuis Hoofddorp tijdens de sportverkiezing Haarlemmermeer
29 februariAlmere: Optreden tijdens het open podium in de kleine zaal van de Kunstlinie in de Schouwburg van Almere van 20.00 uur tot 22.00 uur
14 februariTV opnames: Optreden in de uitzending van het TV programma Love Match op Ned.3 om 17.05 uur
10 februariAmsterdam : Optreden tijdens Huishoudbeurs in de Rai in Amsterdam tussen 18.00 uur en 22.00 uur
2 februariTV-opnames voor programma Love Match
27 januariWernhout: Optreden tijdens Kika concert Wernhout
19 januariCenterparcs Zeewolde: Optreden tijdens ''Grote Opkikkerdag''van de Stichting Opkikker in Centerparcs Zeewolde
12 januariVoorhout: Optreden tijdens Teylinger Pop Voorhout
11 januariVoorhout: Optreden tijdens Teylinger Pop Voorhout
7 januariHoofddorp: Optreden tijdens nieuwjaarsreceptie raadhuis Hoofddorp
 
2007
28 decemberRotterdam : Optreden in Ahoy Rotterdam tijdens concert van Gerard Joling ,Stout&Nieuw
27 decemberRotterdam : Optreden in Ahoy Rotterdam tijdens concert van Gerard Joling ,Stout&Nieuw
17 decemberHaarlem: Tessa zal optreden voor het 'Glazenstudentenhuis' dit zal plaats vinden voor ingang van hoogeschool INHolland Haarlem.Dit is een actie voor het goede doel!Kom ook naar het glazen huis en doneer voor het Rode Kruis.
8 decemberAmsterdam: Optreden tijdens ''Popstars in Concert'' Heineken Music Hall Amsterdam
28 novemberWoensdag 28 november 2007 geeft Tessa een signeersessie en een kort optreden bij de Free Record Shop in Lisse om 15.00 uur. Tessa hoopt op veel kopers van haar nieuwe single.
26 novemberTessa''s single ''I put my trust in you'' ligt in de winkels
26 novembervan 16.30 Ė 17.30 uur is Tessa live te zien op TV bij TMF Re-Action. De presentatie is van Saar & Damien. Tessa gaat haar single live ten gehore brengen en heeft een interview.
26 novemberVan 19 tot 20 uur is Tessa tegast bij radio 100%NL. Het programma heet "Lijf van je hemd". Er worden een uur lang de favorieten platen van Tessa gedraaid. Zij gaat tijdens de uitzending motiveren waarom zij die platen heeft uitgekozen, en eventueel zelf de platen af en aankondigen. De platen moeten wel een Nederlands product zijn, waaronder een of twee nummers van haar zelf.
29 oktoberLive op radio 3FM Hilversum
29 oktoberTV opnames voor TV programma ''''Jensen''''
27 oktoberFinale van de live TV show ''So You Wannabe A Popstar'' uitgezonden van het SBS 6
19 oktoberHalve finale van de live TV show ''So You Wannabe A Popstar'' uitgezonden van het SBS 6
12 oktoberEen van de 5 finalisten van de live TV show ''So You Wannabe A Popstar'' uitgezonden van het SBS 6
5 oktoberEen van de 6 finalisten van de live TV show ''So You Wannabe A Popstar'' uitgezonden van het SBS 6
28 septemberEen van de 7 finalisten van de live TV show ''So You Wannabe A Popstar'' uitgezonden van het SBS 6
21 septemberEen van de 8 finalisten van de live TV show ''So You Wannabe A Popstar'' uitgezonden van het SBS 6
14 septemberEen van de 9 finalisten van de live TV show ''So You Wannabe A Popstar'' uitgezonden van het SBS 6
7 septemberEen van de 10 finalisten van de eerste live TV show ''So You Wannabe A Popstar'' uitgezonden van het SBS 6
1 juliEindpresentatie Dansacademie Lucia Marthas Meervaart Amsterdam
30 juniEindpresentatie Dansacademie Lucia Marthas Meervaart Amsterdam
29 juniEindpresentatie Dansacademie Lucia Marthas Meervaart Amsterdam
1 juniEind mei optreden Puerto Latino TV
18 mei20:30 uur Voorprogramma van Belle Perez Van Zantenhal in Nieuw Vennep
6 meiGastoptreden tijdens Songfestival Vlaardingen (tussen 14.30 en 15.30)
30 aprilGastoptreden evenement Koninginnedag
30 aprilOptreden Oranjefeest Zwijndrecht
25 maart17:00 uur Sporthal DE TULP ď Jonge mensen op het muziekpodiumĒ Benefietconcert voor Exploitatie Hospice, Duin-en Bollenstreek, georganiseert door de Rotaryclub Voorhout
2 februariOptreden in het voorprogramma van BZN
 
2006
29 oktoberOptreden in Muziekbar Old Dutch, Markt 22 te Valkenswaard
30 septemberGastoptreden in ĎBeachhouse Key Westí in Katwijk
16 septemberKuipgala t.b.v. de Dreamfoundation
26 augustusClaus Event Center Hoofdorp
2 juliVoorstelling eindpresentatie Lucia Marthas
1 juliVoorstelling eindpresentatie Lucia Marthas
30 juniVoorstelling eindpresentatie Lucia Marthas
25 juniLeerlingenconcert met de zangleerlingen van Maria Rondťl
28 meiOptreden als soliste tijdens benefietconcert in Vlaardingen
5 meiOptreden als soliste tijdens benefietconcert in Hoogvliet
2 aprilWinnares van het Vlaardings Songfestival categorie t/m 16 jaar
 
2005
decemberHoofdrol gespeeld in de musical ĎDe Geheime Tuiní van Greg&Baud Productions
augustusIn Amsterdam landelijke talentenjacht voor volwassene deelgenomen als soliste (3de prijs gewonnen)
juliIn Tilburg landelijke talentenjacht voor volwassene deelgenomen als soliste (Stimulatieprijs gewonnen)
juliIn Uitgeest landelijke talentenjacht voor volwassene deelgenomen als soliste (gewonnen)
juliEen van de hoofdrollen gespeelt in korte filmí Monkeysí
juniin Arnhem internationaal korenconcours deelgenomen met het ĎKleijnkoorí
juniin Arnhem internationaal zangconcours voor volwassene deelgenomen als soliste en enige geselecteerde tiener (5de geworden)
maartIn Diemen landelijke talentenjacht voor volwassene deelgenomen als soliste ( 2de geworden)
januariIn Noordwijk optredens met het ĎKleijnkoorí
januariIn Utrecht op Vakantiebeurs optreden met de ĎYoung Princess Starsí
 
2004
Muiderslot bij het Nederlands Musical Ensemble in de musical ĎRobin Hoodí
Amstelveen talentenjacht ĎEydolsí t/m 15 jaar in Theatercafť Carmen als soliste Amstelveen buitenpodium stadscentrum
finale ĎEydolsí Koninginnedag (gewonnen)
Leiden talentenjacht ĎLeidolsí t/m 16 jaar als soliste (gewonnen)
Leiden 3 oktoberfeesten optreden op het stadsplein als soliste
Amsterdam optreden tijdens de Uitmarkt met de ĎYoung Princess Starsí
Antwerpen optreden met de ĎYoung Princess Starsí Land van Ooit optreden met de ĎYoung Princess Starsí
Noordwijk met het Kleijnkoor in de musical ĎDe Klokkenluider van Notre Dameí
Noordwijk Kerstconcert met het ĎKleijnkoorí
 
2003
Den Haag bij de musicalgroep ĎFantasiaí in de musical ĎDuimelijní
Scheveningen Circustheater in de musical de ĎSound of Musicí als ĎBrigittaí
Optredens met het ĎKleijnkoorí Noordwijk
Kerstconcert met het ĎKleijnkoorí
 
2002
Den Haag bij de musicalgroep ĎFantasiaí in de musical ĎPeerke de kleine Zwerverí
VARA- Kindersongfestival provinciale finale Noord-Holland als soliste (gewonnen)
VARA- Kindersongfestival landelijke finale Hengelo als soliste (2de geworden)
Kerstconcert als soliste in de kerk in KaagĖDorp
 
0
Vanaf november 2016 speelt Tessa de rol 'Jane' First Cast in de Disney musicalĎTarzaní in Duitsland (Oberhausen), geproduceerd door Stage Entertainment. De rol van Tarzan wordt gespeeld worden door Alexander Klaws. Meer informatie: hier.